Begin met digitale impact maken

Doe de impact scan!

Wij bieden je de mogelijkheid om een impact scan uit te laten voeren op jouw website. Laat je gegevens achter en we laten je vrijblijvend zien wat er al goed gaat en waar nog verbeterpunten liggen.

Klaar voor digitale impact?

Voer in het formulier je gegevens in en zodra we deze hebben ontvangen, doen we de impact scan op een aantal onderdelen. We doen dit geheel vrijblijvend.

Binnen een paar dagen ontvang je dan een handig overzicht in je mailbox. We geven je direct een aantal praktische tips waarmee je eventueel zelf aan de slag kunt. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan gewoon contact op!

Voer je gegevens in

We gebruiken je gegevens voor het kunnen opnemen van contact via e-mail, verder nergens voor. Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze privacyverklaring.

De impact scan in het kort

1. Hoeveel CO2 stoot de website uit?

We controleren of de website bij een groene hostingprovider staat en rekenen op basis van onder andere het datagebruik hoe groot de digitale voetafdruk van de website is.

2. We geven tips & quick wins

We laten ook zien op welke onderdelen van de website je snel en effectief kunt verbeteren. Dat doen we aan de hand van diverse onderwerpen: duurzaamheid, prestaties en toegankelijkheid.

3. Handen uit de mouwen!

De impact scan geeft jou een goed inzicht in de duurzaamheid van je website en geeft je direct een aantal concrete tips om meteen mee aan de slag te gaan. Natuurlijk kunnen ook wij je verder helpen!