AchtxKirby

Kirby is krachtig, flexibel en su-per-snel.

Achtmaal ontwerpt en ontwikkeld krachtige platforms in Kirby, een lichtgewicht CMS voor duurzame websites en apps. Wij laten je graag alle mogelijkheden (en onmogelijkheden) van het Kirby-platform zien en helpen je in het behalen van digitaal succes.

Neem nu contact op

Wat is Kirby?

Kirby is een platform om websites, apps en andere digitale producten in te ontwikkelen. Het laat zich makkelijk laat aanpassen, geheel naar wens van de gebruiker. En omdat Kirby als CMS super-lichtgewicht is, draagt het absoluut bij aan de duurzaamheid van je online activiteiten.

Het panel van Kirby, het CMS dat zich aanpast aan de gebruiker en razendsnel is.

Kirby vs WordPress

We schreven er al updates over, maar in vergelijking met WordPress – het meest gebruikte CMS ter wereld – gebruikt Kirby een stuk minder data. De ontwikkeling van een platform in Kirby begint met een vrijwel lege installatie (lees: CMS zonder poespas) en daardoor is de website snel, betrouwbaar, superflexibel en toegankelijk. Het ontwikkelen van een platform met Kirby is snel, toekomstbestendig en vele malen duurzamer en veiliger dan vergelijkbare CMS'en.

Gebruiksvriendelijk

Dankzij de intuïtieve panel-omgeving van Kirby, kan iedereen met ook maar een beetje kennis van tekstverwerken direct aan de slag met de content. Het makkelijk te begrijpen en toch uiterst flexibele CMS heeft een snelle leercurve. Meerdere beheerders en gebruikers? Geen probleem. Meerdere talen? Geen probleem. En toch wat aanpassen? Geen probleem.

Multifunctioneel

Of je nu een simpele 'one-pager' wilt hebben, of een complete webshop met diverse externe koppelingen. Kirby is er voor je. Het platform is gebouwd op PHP8 en Vue.js. Beide klaar voor de toekomst van het internet en door de opzet van de combinatie van content en zogeheten 'templates' is Kirby een CMS dat niet alleen voor web is in te zetten. Ook apps, wearables, drukwerk en bijvoorbeeld tv-schermen zijn te koppelen aan de snelle back-end. Dat scheelt data, kosten en een hoop gedoe.

Voordelen van Kirby

De schaalbaarheid van Kirby is simpelweg bizar te noemen. Van 'one-pager' tot 'full blown' webshop zonder dat het de prestaties in de weg zit. Als beheerder of gebruiker ben je supersnel wegwijs in het CMS en houdt je met alle gemak de content bij. En is er tóch plugin nodig? Zelfs die zijn lichtgewicht en houden je website altijd snel en betrouwbaar.

Wat doet Achtmaal?

Wij liefde van Kirby. Jij ook!

Van strategie tot ondersteuning. Samen met onze klanten ontwikkelen wij hét platform dat bij ze past en hun digitale doelstellingen nastreeft. Kirby is daar een onderdeel van.

Advies

Wat komt er allemaal bij kijken als je een Kirby-website op gaat zetten? Waar moet je rekening mee houden? Wat kan er wel, wat kan er niet? Achtmaal adviseert je en helpt je op weg.

Ontwikkeling

We zijn multi-disciplinair en gaan aan de slag met het ontdekken van jouw behoeften én die van je klanten. Achtmaal ontwikkelde al meerdere Kirby-omgevingen en doen dat ook graag binnen jouw projecten.

Ontwerp

Wij ontwerpen voor mensen, niet voor designers of computers. Heldere, gebruiksvriendelijke producten die gewoon goed werken. Op basis van gesprekken en onderzoek, geven we handen en voeten aan jouw verhaal.

Support

Het ontwikkelen van een Kirby-website is één, goed onderhoud is twee. Daarom staat Achtmaal voor je klaar. Wij helpen je met het betrouwbaar, veilig en snel in de lucht houden van jouw digitale producten en diensten.

Training

Wij laten jou en je team zien wat de voordelen zijn en hoe Kirby werkt. Geheel op maat. Op deze manier raak je snel vertrouwd en ga je met zekerheid aan de slag.

Hosting

Om digitaal duurzaam te worden en zijn, is óók goede hosting van groot belang. Wij hebben ervaring in het 'groen' opzetten van jouw website, backend en databases.

Wij ontwikkelen websites inclusief alle voordelen van Kirby en Achtmaal bij elkaar.

Meer informatie

Wil je alles weten over Kirby?

Heb jij een vraag, een toffe uitdaging of heb je gewoon zin in een bak koffie? Wij komen graag in contact en vertellen je met veel plezier alles over Kirby en de ontwikkeling van een digitaal platform met dit CMS.

Bel ons of stuur een e-mail. We maken graag een afspraak! Je kunt ons ook volgen op Linkedin en Instagram.

Stuur ons een e-mail